Trojitá orechová INKA

Ingrediencie:

  • 3 lyžice klasickej kávoviny INKA
  • 3 polievkové lyžice bio arašidového, alebo domáceho masla
  • 1 lyžička medu
  • 2 datle
  • 150 ml mandľového mlieka
  • 50 ml mlieka na spenenie
  • hrsť sekaných píniových orieškov
  • 100 ml vriacej vody

Príprava

Dobre zmiešajte dve polievkové lyžice arašidového masla s medom. Preložte hmotu na dno vysokého pohára. Datle zalejete vriacou vodou a nechajte stáť 10 minút. V hrnci zahrejte mlieko, pridajte datle, lyžicu arašidového masla a kávovinu INKA. Zamiešajte a následne pomocou ručného mixéra vymiešajte dohladka. Nalejte do pohárov s arašidovým maslom. Speňte zostávajúce mlieko, prelejte ho do kávy a posypte píniovými orieškami.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree