INKA Pinacolada

Ingrediencie:

  • Ingrediencie na kávové kocky ľadu:
  • 1 šálka vody
  • 5 lyžíc klasickej kávoviny INKA
  • forma na ľadové kocky

  • Ingrediencie na Pinacoladu:
  • kávové kocky ľadu
  • 500 ml kokosového mlieka
  • 150 g ananásu v náleve (5 krúžkov)
  • 6 g strúhaného kokosu
  • ananásový džús (5-6 lyžičiek)
  • 2 lyžičky medu

Príprava

Na prípravu kávových kociek ľadu potrebujete predovšetkým uvarenú silnú kávovinu INKA. Vychladenú kávovinu nalejte do foriem na kocky ľadu a zamrazte. Krúžky ananásu nechajte odkvapkať a nakrájajte na malé kúsky. Strúhaný kokos opražte na suchej panvici do zlatista a vychlaďte. Potom do mixéra nalejte kokosové mlieko a vložte ľadové kocky z kávoviny INKA. Kocky rozmixujte, pridajte nakrájaný ananás, opražený kokos a 2 lyžičky medu. Celok dobre premiešajte a nalejte do pohárov. Vrchnú časť môžete posypať drvenými ľadovými kávovými kockami.

This website uses cookies to improve your user experience. You can manage cookies settings in the options of your web browser. Click on ‘I agree’ button, and this box will not appear again.

I agree