x

Nájdi svoj obľúbený recept!

Teplé
Studené
Veľmi ľahké
Zložitejšie
S mliekom
Bez mlieka
Video

Jemná čokoládová INKA

Zobraziť ďaľšie recepty

Ingrediencie

  • 4 čajové lyžičky kávoviny INKA
  • 2 lyžičky sušeného karobu
  • 400 ml horúcej vody
  • 4 lyžička agávového sirupu
  • ½ vanilkového struku
  • 1 lyžička medu

Príprava

Kávovinu INKA a karob nasypte v rovnakom množstve do dvoch šálok. S vanilkového struku zoškrabte zrná a oddeľte vanilku, všetko vložte do hrnčekov. Všetko zalejte horúcou vodou. V prípade potreby oslaďte, napr. medom. Kávový duet je hotový :-)

Teplé Veľmi ľahké Bez mlieka
Pre uľahčenie používania portálu táto webová stránka používa súbory cookies. Môžete spravovať nastavenia súborov cookies pomocou možností Vášho internetového prehliadača. Kliknite na súhlasím a táto informácia sa už nebude zobrazovať.

Súhlasím